Söndag igen

66066-34


Jodå, finväder så det räcker till vill jag lova. Idag är en bättre dag än igårkväll....

Eftersom fredagskvällen åtnjöts med en supergod middag hos Syster o Christer med påföljande dryckenskap och därefter ett otal stora starka på Plaza till rytmen av ett lokalt punkband som jag redan glömt namnet på. Sista Skriket, Olsson har semester och inte minst Varnagel så var väl lördagen inte fullt så trevlig. Se även
www.gammalmommas.blogg.se . Musiken var mycket bättre än jag hade tänkt mig. Sann spelgädje från början till slut tycker jag. Synd att publiken var lite trög. Lite eller inga applåder och få dansande. Fast det kanske ska vara så inte vet jag. Det var ju min första punkkonsert någonsin på typ ......  år. Antalet är för de ovetande hemligt. Tack Malin o Henrik för tipset att gå dit. Det var värt all huvudvärk o illamående igår.

På Linnégatan fortsätter arbetet oavbrutet med att få in värmen i huset före vintern. Leif sliter så svetten lackar hela dagarna. Själv blire väl lite städning mellan tvättmaskinerna. I måra ere slut på helgvilan. Nu ska jag ringa o kalla hem Linda till läxläsningen. Ajöss.